LUK MENU MENU

Search Partners er et search marketing-bureau, der skaber resultater

Search Partners er et search marketing-bureau, der bevæger sig inden for mange onlinefacetter. Da deres spidskompetencer er inden for onlineverdenen, er den digitale fremtoning derfor vigtig for virksomheden. Dette kom dog ikke helt til udtryk på deres hjemmeside.

Search Partners stod med en hjemmeside, der trængte til en overhaling og et helt nyt udtryk. De endte derfor med at indlede et samarbejde med os, hvor vi hjalp med at redesigne hele hjemmesiden.

Scope

Search Partners havde en hjemmeside, der var opsat i WordPress. Der var dog tale om en utidssvarende hjemmeside, som efterhånden trængte til en opgradering. Search Partners ønskede, at der blev skabt en hjemmeside, hvor der var øget fokus på brugervenlighed og oplevelsen. Kort sagt var der behov for en hjemmeside med fokus på højere konverteringer.

Approach

Da vi skulle redesigne hjemmesiden, tog vi udgangspunkt i at gøre det mere intuitivt og nemt for den besøgende at bevæge sig rundt på hjemmesiden. Strukturen på de forskellige sider blev derfor optimeret. Derudover fokuserede vi på at skabe et skarpt design, der understøttede Search Partners ekspertstatus på search-området.

Da der var et ønske om flere konverteringer, fokuserede vi på at inkorporere kontaktformularer på centrale undersider. Derudover inkluderede vi intuitive CTA’er essentielle steder på hjemmesiden.

Resultatet

Search Partners står nu med en hjemmeside, hvor designet står skarpt, enkelt og professionelt. Derudover er der blevet skabt en intuitiv hjemmeside, der er nemmere for de besøgende at bevæge sig rundt på. Det betyder også, at Search Partners oplever flere konverteringer med den redesignede hjemmeside.

Samarbejdet mellem Search Partners og Digitally sluttede dog ikke, da hjemmesiden stod færdig. Der er nemlig opstået et helt nyt samarbejde på kryds og tværs. Det betyder, at Digitally nu er en fast samarbejdspartner hos Search Partners. Vi er derfor leverandør, når kunder hos Search Partners efterspørger hjælp til grafik eller udvikling. Sammen hjælper vi i dag et hav af onlinevirksomheder med at nå deres mål.

Relaterede cases

Redesign af hjemmeside

Search Partners

Full service design bureau

Watery

Fullservice design- og udviklingsbureau

TEXTA

Brug for nyt website? Snak med os

Kontakt / få tilbud
Luk kontakt

Let’s go! Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vælg venligst en af nedenstående muligheder
Estimer pris
Generelle henvendelser

  Perfekt! Vi skal lige lære dig at kende

  Udfyld venligst felterne nedenfor

  Tak! Hvad drejer det sig om?

  Udfyld venligst felterne nedenfor

  Tak! Hvad drejer det sig om?

  Udfyld venligst felterne nedenfor

  Estimer prisGenerelle henvendelser

  Tak for din henvendelse! Du hører fra os meget snart

  Luk