LUK MENU MENU

TEXTA er nordens første bæredygtige content marketing-bureau

Afspil video

Siden TEXTA tilbage i 2018 fik lanceret ny hjemmeside, har vi hjulpet selskabet med løbende rettelser og videreudvikling på tværs af platformen, texta.dk. Som arbejdsområde yder TEXTA til daglig bistand i form af content marketing og e-mail marketing – og som et led i deres salgsstrategi har det altid været målsætningen, at deres hjemmeside skulle være den primære leadgenerator og konverteringskanal.

I tæt og løbende samarbejde med den projektansvarlige fra TEXTA har vi i en periode på nu 3 år haft til opgave at løbe med de operationelle opgaver i forbindelse med udvikling og integration af alt fra kundekonti og prisberegner til dataindsamling. Og i stedet for at lade kunden definere opgaven på forhånd, har vi haft succes med at skabe tillid og respekt i relation til blandt andet faglige input, så effekten og resultatet ofte er blevet endnu bedre end forventet.

Scope

Som konsulentvirksomhed i e-commerce-branchen er det unægtelig altoverskyggende, at man også selv har styr på sin egen digitale platform. Og i den ambitiøse ledergruppe hos TEXTA har dette også været ambitionen, hver gang virksomheden har indledt og introduceret et nyt projekt eller en ny integration.

Men ud over at være en driftig leadgenerator med de bedste forudsætninger for indsamling af relevant trafik, har vores opgave og sidens formål samtidig været proaktiv i form af intuitive og interaktive integrationsløsninger for de besøgende.

Approach

Allerede da vi i 2018 blev introduceret for TEXTA og virksomhedens hjemmeside, var det hurtigt klart, at opgaven ikke blot bestod i udvikling af på forhånd prædefinerede projekter. Og i tæt dialog med virksomhedens medarbejdere og ledelse blev opgaven til et samarbejde, der stadigvæk den dagi dag udgør daglig vejledning og udvikling.

Vores opgave er derfor ikke blot løsningsorienteret, men samtidig proaktiv i form af videreudvikling. Og med afsæt i den faglige erfaring, vi har som webbureau og e-commerce-partner, har vi derfor introduceret løbende sparring og koordinering på tværs af vores og kundens teams – hvilket resulterer i innovative og smarte integrationsmodeller. I øjenhøjde med TEXTAs høje ambitioner for hjemmesiden.

Resultatet

Det tætte samarbejde mellem TEXTA og Digitally har i dag resulteret i, at kunden på tværs af platformen har samlet både trafik, interaktion og kundehåndtering. Og med mere end 450 daglige besøgende er hjemmesiden også blevet primus motor for al salg og kundekontakt, som vi har haft succes med at samle ét sted.

I de seneste år har denne udvikling og intuitive tilgang til webudvikling og grafisk arbejde været essentiel for, at TEXTA for 3. år i træk laver 100 % omsætningstilgang. Og for virksomhedens ledelse har det på lang sigt skabt ro, overblik og tryghed omkring håndtering af salg og kundehåndtering.Samlet har vi bidraget til:
-Øget trafik med +300 %
-Mere end 17 interaktive integrationer
-Professionelt digitalt visitkort

Relaterede cases

Redesign af hjemmeside

Search Partners

Full service design bureau

Watery

Fullservice design- og udviklingsbureau

TEXTA

Skal vi samarbejde? Kontakt os

Kontakt / få tilbud
Luk kontakt

Let’s go! Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vælg venligst en af nedenstående muligheder
Estimer pris
Generelle henvendelser

  Perfekt! Vi skal lige lære dig at kende

  Udfyld venligst felterne nedenfor

  Tak! Hvad drejer det sig om?

  Udfyld venligst felterne nedenfor

  Tak! Hvad drejer det sig om?

  Udfyld venligst felterne nedenfor

  Estimer prisGenerelle henvendelser

  Tak for din henvendelse! Du hører fra os meget snart

  Luk