LUK MENU MENU

Watery er danmarks førende svømmeshop

Afspil video

Siden 2017 har vi været Waterys faste samarbejdspartner, hvor vi har hjulpet med flerartede designopgaver. Watery beskæftiger sig inden for nichen af svømmeudstyr i alle afarter. De sælger primært fra deres webshop, hvorfor deres digitale tilstedeværelse har en stor indvirkning på bundlinjen.

Vi har igennem hele perioden for samarbejdet fungeret som et full design-bureau. Samarbejdet indebærer, at vi har hjulpet med en bred vifte af designopgaver, der omfavner alt fra display ads til trykte materialer, hvor vi har sikret en klar identitet i alt materiale.

Scope

Med en webshop, der er fuldt ud dedikeret til svømmeudstyr i alverdens former, er det vigtigt, at det grafiske udtryk spiller på alle platforme. Det skal sikre, at virksomheden har en klar brandidentitet.

Hos Watery har ambitionen været at skabe en klar identitet som eksperter på området for svømmeudstyr. Denne ekspertrolle skulle blandt andet komme til udtryk igennem det grafiske layout.

Derudover sigtede Watery efter, at der var en rød tråd gennem alt deres grafiske materiale for at sikre brand-identiteten på alle platforme. Vores fornemmeste opgave har derfor været at sikre klare guidelines for det grafiske udtryk og skabe fængende design, der fremhæver Waterys ekspertstatus på området.

Approach

Fra start har der været tale om et løbende samarbejde, hvor vi har designet forskelligt materiale alt efter, hvad der har været behov for. Der har været et tæt samarbejde igennem perioden, hvor der har været nærmest daglig kommunikation om forskellige projekter.

Watery valgte en klippekortsløsning, hvilket har gjort, at opgaveløsningen går gnidningsfrit. Derudover sparer Watery både penge og tid på administration med denne løsning.

Watery har løbende selv pitchet idéer til designet af forskelligt materiale. Vi har hjulpet med at tage vare om disse idéer og bringe dem til live. Derudover har vi også udfordret idéerne og været proaktive for at sikre et endnu skarpere udtryk.

Vi har blandt andet hjulpet med at designe:
• Display ads
• Kampagner (Black Friday m.m.)
• Design til private label-produkter (plakater, drikkedunk, badehætter, strandhåndklæder m.m.)
• Størrelsesguides til hjemmesiden
• Grafik til leadgenerering (scratcher-kampagner, svømmeprogrammer m.m.)
• Trykte materialer (drejeskive/lykkehjul, flyers, postkort, skilte m.m.).

Resultater

Da vi har hjulpet med alle designopgaver, har Watery sikret sig en grafisk identitet, der er konsekvent på alle platforme. Det betyder, at Watery står med et skarpt brand, som er genkendeligt hos kunderne.

Vi har produceret brand-tilpasset grafik, der stemmer overens med Waterys designprofil. På den måde har vi indirekte bidraget til trafik ind til hjemmesiden, flere leads, øget kendskab til virksomheden og øget salg.

Relaterede cases

Redesign af hjemmeside

Search Partners

Full service design bureau

Watery

Fullservice design- og udviklingsbureau

TEXTA

Skal vi samarbejde? Kontakt os

Kontakt / få tilbud
Luk kontakt

Let’s go! Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vælg venligst en af nedenstående muligheder
Estimer pris
Generelle henvendelser

  Perfekt! Vi skal lige lære dig at kende

  Udfyld venligst felterne nedenfor

  Tak! Hvad drejer det sig om?

  Udfyld venligst felterne nedenfor

  Tak! Hvad drejer det sig om?

  Udfyld venligst felterne nedenfor

  Estimer prisGenerelle henvendelser

  Tak for din henvendelse! Du hører fra os meget snart

  Luk